Kennen jullie Michel van Ast en Patricia van Slobbe eigenlijk al?!…. vast wel! Het boek ‘Kleppen open’ & ‘Kleppen dicht’ is niet weg te denken als je het hebt over Educatieve Technologie in combinatie met leeractiviteiten! Ze hebben nu samen met de geleerde lessen van afgelopen jaar een e-book gemaakt!

Blended leren en lesgeven in 5 stappen

Voelde afgelopen jaar als een nieuwe baan? Dat is niet gek, alles moest in korte tijd  anders. Je moest je onderwijs aanpassen terwijl je er middenin zat. Inmiddels hebben we, met vallen en opstaan, ontzettend veel geleerd. Met elkaar, want we hebben meer dan ooit kennis, ervaringen en materiaal gedeeld. Niet alleen wat betreft de knoppen maar ook wat betreft leren en lesgeven met behulp van ICT.

De ervaringen en kennis die Michel en Patricia het afgelopen jaar met meer dan 50 scholen en met meer dan 1250 docenten hebben opgedaan, delen ze graag in hun gratis e-book. Het is een aanvulling op het boek Kleppen open! Actief leren met ICT. Een aanvulling die ze in de herdruk opnemen, maar die je nu al gratis kunt downloaden.


0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.