Aanstaande maandag 13 mei belooft weer een mooi avond te worden in de wereld van het middelbaar beroepsonderwijs met het “Dit is MBO Ambassadeursgala”. Dit jaarlijkse gala is een viering en erkenning voor een aantal van de belangrijke spelers die het MBO-onderwijs naar een hoger niveau tillen.

Tijdens deze avond worden diverse prijzen uitgereikt, waaronder de Best of Excellence Award. Deze award erkent uitzonderlijke prestaties en is een hoogtepunt van de avond. Daarnaast wordt er het Onderwijsteam van het Jaar gekozen, evenals het beste Leerbedrijf en de beste Praktijkopleider van het jaar.

Een bijzondere toevoeging aan dit jaar’s gala is de competitie om HET Gouden Idee voor het MBO. Ambassadeursteams uit de regio’s Zuid, Midden, en Noord strijden hierin voor de eretitel ‘Ambassadeursteam van het Jaar’.

De avond wordt gepresenteerd door de bekende televisiepresentator Jan Versteegh, die gegarandeerd zorgt voor een vlotte en enthousiaste presentatie. Voor de muzikale omlijsting is de getalenteerde Joël Domingos aanwezig.

Voor iedereen die niet persoonlijk aanwezig kan zijn, kan je hierboven de livestream bekijken vanaf 18:30 uur.