Vorige week dinsdag (14 juni) hebben wij bij Microsoft de jaarlijkse schooljaar afsluiting gedaan met de MIE-Experts. Jeroen Strijbosch had een mooi programma neergezet waarbij alle facetten van het “onderwijs” geraakt werden.

Maar wat zijn dat nu precies MIE-Experts… De Microsoft Innovative Educator-programma’s (MIE) herkennen globale visionorvisies die technologie gebruiken om de weg te banen voor hun collega’s voor betere leer- en studentresultaten. Dit zijn diverse programma’s om docenten te helpen die net aan dit traject beginnen, evenals programma’s voor docenten die leiders zijn in innovatief onderwijs.

We zijn gestart met een informele pizzasessie waarbij we weer “ouderwets” samen konden zitten aan tafel en niet achter een beeldscherm hoefde plaats te nemen. Heerlijk om weer normaal te kunnen zitten, handen te kunnen schudden en samen te kunnen lachen.

Het programma was als volgt:

Dus mocht je denken van ik wil daar ook een onderdeel van zijn de volgende keer?! Meld je dan aan als MIE-Expert via deze link: https://docs.microsoft.com/nl-nl/learn/educator-center/programs/mie/