Wat is het fijn om elkaar na vier jaar eindelijk weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari maken ze er bij de NOT vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht. Op de NOT zie je de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs, spot je volop innovaties en producten en doe je kennis en inspiratie op in de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’, Studielokalen en (nieuw!) het EdTech College.

11:45-11:55 TedTalk VO: Erik EX

‘Wereldlessen’. Hoe kunnen we in Nederland wereldlessen geven? Wat leert het buitenland ons over onze sterke en zwakke kanten? In deze sessie vraagt Erik de onderwijsprofessionals in het publiek om hulp. In deze sessie hoor je de onderwijsvisie van Leraar van het Jaar en Trouwcolumnist Erik Ex in een notendop.

11:55-12:05 TedTalk mbo: Dimitri van Dillen

Dimitri van Dillen weet dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Het is leven is al zo kort dus laten we doen waar onze passie ligt. Dimitri zal in het kort jullie meenemen in zijn levensloop en dat wat hem heeft gevormd/gemaakt tot de leraar die hij nu is. Wat is de passie van Dimitri en hoe krijgt dit vorm binnen het onderwijs? Hier kom je achter door aan te sluiten bij deze sessie!

Klik hier voor het programma!