Tip voor Teams: gasten na verwijderen niet zo maar terug in de meeting!

Gepubliceerd door Lars Knol op

Je hebt een Teams-meeting waaraan verschillende gastaccounts deelnemen. Dit is best logisch als iemand op het device van een ander aanmeldt of je bijvoorbeeld onderdeel bent van een webinar. Tot op heden was het zo dat, wanneer je uit de call ging (of werd gezet), je zonder problemen weer naar binnen kan en weer kan deelnemen aan de meeting.

Microsoft heeft nu de optie toegevoegd dat, wanneer je een gast verwijdert uit je meeting, hij/zij niet meer terug kan komen in de call. Na het verwijderen van de persoon (klik op ‘deelnemers’, dan op de drie puntjes achter de naam en vervolgens op ‘verwijder deelnemer’) krijgt de persoon de melding dat hij/zij is verwijderd uit de meeting. Op dit moment kan de persoon niets anders doen dan het scherm wegklikken. De gast kan dus niet zo maar meer terug in de call.

Handig toch?!


0 reacties

Geef een reactie