In de vorige artikelen over Beedle hebben we je meegenomen in de verschillende onderdelen van deze mooie toepassing binnen Microsoft Teams. Zo ben je meegenomen in een kennismaking met Beedle en is laten zien hoe je Beedle in Teams integreert in Teams. In de vorige video hebben we laten zien hoe de klassenlijst werkt en hoe je random groepen kan vormen. Deze keer gaan we in op de twee andere onderdelen: de planning en de kalender.

Met de planning kun je vakken, projecten of zelfs opdrachten op de manier zoals jij wil, uiteenzetten. Door het toevoegen van de benodigde materialen, staat alles op één plek. Erg handig omdat leerlingen alle beschikbare materialen vanuit één plek weten te vinden! Met een klik op de knop voeg je het betreffende deel vervolgens toe aan de kalender!

De kalender is op dit moment nog een onderdeel dat vanuit Beedle te bereiken is. De ontwikkelaars zijn echter druk bezig om dit ook te integreren met de Teams-agenda. Op die manier kun je Beedle en Teams nog beter laten samenwerken. Ook wordt het gebruik op dat moment nog eenvoudiger.

Sneakpeak: de ouderapp!
Beedle werkt op dit moment hard om zo veel mogelijk toepassingen te maken en de applicatie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van docenten. Een kleine sneakpeak hiervan is de ouderapp. Een kleine tip van de sluier: via deze app kun je een kind ziekmelden, of vanuit thuis inzicht krijgen of inzicht krijgen in de voor jou noodzakelijke informatie. Het inzicht in deze app zal eind augustus volgen!