In tijden van onderwijs op afstand is het best lastig om (zoals bij het vakgebied waar ik les geef) studenten mee te nemen naar een winkel om te laten zien wat bijvoorbeeld een winkel Routing is.

Dan kan Thinglink heel erg handig zijn omdat je hiermee interactieve visuele media kan showen aan de klas en aanpassen. Simpele “platte” plaatjes worden interactief zoals het voorbeeld hieronder. Je ziet een plaatje van het menselijk lichaam waarbij je kan klikken op de groene knoppen en je dan een YouTube filmpje kan starten!

Maar zoals bovenstaande plaatje zijn wij als opleiding nog een stap verder gegaan door 360 graden media toe te voegen (je kan dus nu rondkijken door in het plaatje te klikken en rond te draaien). Als je hier een YouTube filmpje opent kan je die ook nog verder kijken in 360 graden!

Als je nu de studenten een VR brilletje geeft kunnen ze rondkijken in de winkel en het daadwerkelijk volgen. Dit geeft natuurlijk heel veel mogelijkheden voor studenten en docenten!

Het is even proberen en dan heb je het zo door hoe het werkt! Ik zal binnenkort een kort instructiefilmpje op de website zetten!


0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.