In dit tijdperk van technologische vooruitgang en onderwijsinnovatie zijn gepersonaliseerd en blended learning essentiële benaderingen geworden. Deze methoden, vaak ondersteund door EdTech, bieden op maat gemaakte onderwijservaringen en zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke student. Ze bieden flexibiliteit en integreren vaak de stem van de student in het leerproces.

De Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk is vereerd om een netwerkreceptie te organiseren ter aftrap van de BETT 2024.

Dinsdag 23 januari 2024
17.30 – 20.30 uur
De Nederlandse Ambassade in Londen
38 Hyde Park Gate

Het doel van dit informele evenement is om Nederlandse en Britse instellingen voor vervolg onderwijs met elkaar te verbinden en ervaringen uit te wisselen over gepersonaliseerd en blended learning. Drie instellingen zullen korte presentaties geven over hun beste praktijken in gepersonaliseerd leren, digitale geletterdheid en internationalisering. Daarnaast krijgen Nederlandse EdTech-startups (ROM Utrecht Region) de kans om hun oplossingen voor gepersonaliseerd onderwijs in het vervolg onderwijs te presenteren door middel van posterpresentaties.

Omdat we een beperkte capaciteit hebben, is deze uitnodiging beperkt tot twee of drie personen per organisatie.

Meld je aan door de link die hieronder staat in te vullen. Je moet jezelf aanmelden voor de lijst (anders kom je niet binnen). We hebben 50 plaatsen in totaal, wie het eerste komt wie het eerste maalt. Deze bijeenkomst biedt een unieke kans om te netwerken, van elkaars ervaringen te leren en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.


0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.