Enthousiasme is mijn tweede naam en daarom deel ik dit graag met jullie! Ik ben een groot voorstander van het delen van materialen en ervaringen, en ik wil graag vertellen over een tof project bij het ROC van Twente. We hebben namelijk een VR-ervaring ontwikkeld voor de studenten van de Retail-opleiding. Met deze innovatie kunnen onze studenten op hun eigen tempo en in hun eigen tijd blijven oefenen met diverse situaties in de winkel.

Deze VR-ervaring stelt onze studenten in staat om virtuele klanten te bedienen, de winkel klaar te maken en zelfs lastige klantsituaties aan te pakken. Het biedt hen een realistische en interactieve leerervaring die naadloos aansluit bij de praktijk.

Door gebruik te maken van virtual reality creëren we een veilige omgeving waarin onze studenten hun vaardigheden kunnen verbeteren zonder zich zorgen te maken over mogelijke gevolgen in de echte wereld. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet oefenen zonder daadwerkelijk schade te kunnen aanrichten? 😉

We zijn ontzettend trots op dit initiatief en zijn ervan overtuigd dat het onze studenten zal helpen om nog beter voorbereid de arbeidsmarkt te betreden. Dus, als je toevallig een van onze retailstudenten of -docenten kent, geef ze de link door en laat ze deze VR-ervaring eens uitproberen!

Als je meer wilt weten over dit project of andere innovatieve ideeën hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd open voor een goed gesprek!

Categories: Nieuws

1 Comment

Links voor oktober 2023 - Rob Vos · 18 oktober 2023 at 08:48

[…] Klik hier  […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.