De herfst is een betoverend seizoen boordevol kleuren en geuren. Wat is er nu leuker dan deze magie te ervaren in het klaslokaal, maar ook thuis of zelfs onderweg tijdens een vakantie met het gezin? Met deze leuke activiteit kunnen leerlingen hun kennis en interesse in de herfst en herfstvakantie vergroten en dit plezier met anderen delen.

Voor deze activiteit heb je een digitaal rad nodig, dat je hieronder kunt vinden. Klik erop en er verschijnt een vraag over de herfst of de herfstvakantie. Laat de leerlingen om de beurt aan het rad draaien (we hebben 40 vragen beschikbaar die verdwijnen nadat ze zijn geweest) en de gestelde vraag beantwoorden. Dit kan zowel individueel, in tweetallen als in groepen worden gedaan. Moedig de leerlingen aan om met elkaar te overleggen en hun antwoorden te bespreken. Ook leuk om dit op je digibord te doen zodat iedereen het goed kan zien!

Probeer het uit en zie hoe enthousiast je leerlingen worden terwijl ze nieuwe dingen over de herfst ontdekken, of dit nu in de klas, thuis of tijdens een vakantie met het gezin is!


0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.